Atlassian University -koulutukset

Atlassian University -koulutukset

Uusimpana tarjonnassamme on nyt Atlassian Universityn kurssit joihin olemme saaneet Atlassianin valtuutuksen. Voimme toteuttaa koulutuksia Atlassian Universityn kurssitarjonnasta myös asiakaskohtaisesti, esimerkiksi 10 hengen ryhmissä tai tiimeittäin. Esimerkkejä Atlassian Universityn kursseista:

Getting Started with Confluence (for users)

Tämän johdantokurssin tavoitteena on tuottaa osallistujille kaikki Confluencen käyttöönotossa tarvittavat tiedot ja taidot. Kuinka Confluence toimii ja miten sieltä etsitään sisältöjä? Miten uutta sisältöä luodaan ja muokataan ja kuinka Confluencen avulla voidaan myös viestiä ja olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa?

Getting More from Confluence (for users)

Tämän jatkokurssin tavoitteena on syventää Confluencen perustaitoja. Kurssilla opetellaan Confluencen tehokäyttöä erilaisten makrojen ja laajennosten kuten Questions, Team Calendars ja Gliffy avulla. Kuinka Confluencen työtiloja luodaan ja ylläpidetään ja miten eri tavoin käyttöoikeuksia voidaan säätää? Lisäksi tutustutaan vielä Product Requirements- suunnitelmapohjaan ja miten rakennetaan linkkejä JIRA:n tiketteihin. Näiden tietojen ja taitojen avulla osallistuja voi osaltaan edistää Confluencen käyttöönottoa organisaatiossaan.

JIRA Essentials (applicable to JIRA Software and JIRA Core)

Tällä johdantokurssilla osallistujat oppivat kuinka JIRA toimii ja miten sen yleisimpiä toimintoja käytetään. Osallistujat käyttävät kurssilla JIRA-harjoitusympäristöä eri rooleilla ja työelämää simuloivissa skenaarioissa, saaden käytännön kokemusta miten ja miksi eri toimintoja kannattaa käyttää.

Katso tarvittaessa muuta tarjontaa sekä tarkempia lisätietoja Atlassian Universityn sivuilta tai ota yhteyttä!

Kysy lisää, pyydä esittely tai tarjous:
Yhteydenottolomake
info@polarshift.fi
09 31575942 tai +35850 551 0282
Arkisin 9.00 - 17.00