Jira - tapahtumanhallinta

Jira on Atlassianin suosittu ohjelmisto tehtävien hallintaan ja tiketöintiin. Sen suosio perustuu ohjelmiston helppokäyttöisyyteen, keveyteen ja joustavuuteen.

Seuraa kaikkea - bugeja, tehtäviä, projekteja ja ihmisiä sekä tuota helposti raportteja analysointia ja hallintaa varten. Jira on kehitystiimille asioiden hallinnan ydin. Ohjelmistokehityksen lisäksi Jira soveltuu moneen eri käyttöön ja sillä organisoit kerralla esimerkiksi usean toimijan palveluprosessin.

Työn tulos on osatehtävien summa

Jiran avulla on nopeaa luoda ja vastuuttaa projektin tehtävät, nähdä eri osapuolien työkuormat, seurata tehtävien etenemistä ja kertyneitä työmääriä.

Prosessi joka joustaa oikealla tavalla

Jiraan voi luoda esimerkiksi toistuvia hankkeita varten valmiin prosessimallin, joka sisältää tyypilliset vaiheet ja tehtävät. Jos projektin sisältö tai tehtävät muuttuvat hankkeen aikana - JIRA joustaa. Yksittäisen tehtävän voi ohjata erikseen mallista poikkeavalla tavalla ja samalla myös tarvittaessa uudelleen vastuuttaa eri henkilölle.

Mihin Jiraa käytetään?

Projektien lisäksi Jira on erittäin suosittu väline asiakastukipyyntöjen (tiketöinti) hallintaan, virheiden raportointiin sekä irrallisten tehtävien hallintaan ja seurantaan.

Kuinka Jiraa tulisi soveltaa omassa organiaatiossa?

Ota yhteyttä. Asiantuntijamme auttavat Jiran soveltamisessa ja parhaiden käytäntöjen löytämisessä - kokemuksella.

Jira tuo ketterän projektinhallintamallin Jiran avulla hallittuun projektiin. Oletpa kokenut asiantuntija tai juuri aloittanut ketteriin käsitteisiin tutustumisen, Jira sopii visualisoimaan olemassa olevaa prosessia ja edistämään jatkuvaa parantamista.

Jiran ylläpito kannattaa jättää ammattilaisille

Atlassian kehittää Jiraa jatkuvasti ja tuotteeseen julkaistaan päivityksiä säännöllisesti. Tarjoamme asiantuntevan ylläpidon sekä itse tuotteeseen että tarvittaviin alustapalveluihin.

  • Tarvitsetko Jiran käyttöön ilman massiivista projektia ja sitomatta omaa teknistä osaamista?
  • Haluatko kenties ulkoistaa nykyisen ympäristön ja keskittyä ydintoimintaan?
  • Haluatko, että oma Jira sijaitsee fyysisesti samalla maantieteellisellä alueella ja saman lainsäädännön piirissä?

Tarjoamme Jiran ylläpidon myös asiakkaidemme omiin asennuksiin (on-site).

Tarjoamme laadukkaan ja tarpeidenne mukaisen käyttöpalvelun sekä Jira-ohjelmiston päivityksineen SaaS-palveluna (Software as a Service)

Haluatko ottaa Jiran käyttöön investoimatta omiin palvelimiin? Nyt Jira käyttöpalvelu alkaen 190 eur/kk.

Kysy lisää, pyydä esittely tai tarjous:
Yhteydenottolomake
info@polarshift.fi
09 31575942 tai +35850 551 0282
Arkisin 9.00 - 17.00