Kaikki Confluence asiantuntijapalvelut kauttamme

Starttitarjous

Uuden Confluence- tai JIRA-lisenssin oston yhteydessä tämän sivun käyttöpalveluiden ja lisäpalveluiden hinnoista -25% ensimmäisten 12 kuukauden ajalle!

Kaikki Confluence asiantuntijapalvelut kauttamme

Valmennus

Confluence-valmennuksen tavoitteena on tarjota tietoa organisaation avainhenkilöille Confluencen mahdollisuuksista.

  • Mitä meidän tulisi tietää Confluencesta?
  • Mitä mahdollisuuksia Confluence tuo toiminnan kehittämiseen?
  • Mitä toimintamalleja meidän kannattaa valita?

Esikartoitus

Esikartoituksessa selvitetään mitä halutaan saavuttaa ja mitä asioita tulee huomioida (rajoitteet). Tehtyä dokumentaatiota voidaan käyttää esimerkiksi kilpailutuksessa ja sen avulla voidaan myös alustavasti rajata hankkeen sisältöä.

Selvitykset ja konsultointi

Organisaatioilla on tyypillisesti käytössään useita tietojärjestelmiä. Vain osa järjestelmistä on liikkuvan henkilöstön käytettävissä ja loppuihin pääsee käsiksi toimistolta. Tietojärjestelmän valinnasta ja esimerkiksi sen sopivuudesta nykyisen infrastruktuurin kanssa on hyvä toteuttaa asiantunteva tekninen selvitys.

Confluence käyttöpalvelu

Polar Shift tarjoaa markkinoiden parhan premium-käyttöpalvelun. Käyttöpalveluumme on mahdollista rakentaa vaativatkin pääsynhallinnan ratkaisut, kuten Windows-kertakirjautuminen tai HAKA-kytkentä.

Confluencen pääsynhallinta

Edistyneen pääsynhallinnan avulla saat kaiken irti Confluencesta. Haluatko ottaa organisaatiosi ulkopuolisia käyttäjiä joustavasti mukaan tai haluatko kenties hallita käyttäjiä keskitetysti olemassa olevasta hakemistosta kuten Microsoft Active Directory. Ratkomme pääsynhallinnan haasteet puolestasi. Toteutamme myös haastavat SAML2 ja ADFS integroinnit Confluenceen.

Add-on laajennukset

Confluencen toiminnallisuutta voidaan laajentaa erillisillä laajennuksilla eli add-oneilla. Add-onien esittelyt löytyvät Atlassianin omasta kauppapaikasta.

Add-oneja voidaan myös toteuttaa asiakkaan omiin tarpeisiin, mm. integraatiot muihin järjestelmiin ovat mahdollisia.

Ulkoasun mukauttaminen

Confluencen ulkoasua voidaan mukauttaa tarpeenne mukaisesti. Tuotteeseen on myös saatavissa myös valmiita ulkoasupaketteja eri käyttötarpeisiin.

Ohjelmistokehitys

Toteutamme add-oneja asiakkaiden tarpeisiin, mm. makroja, teemoja, rest-rajapintoja ja työnkulkuja. Kysy toki lisää.

Kysy lisää, pyydä esittely tai tarjous:
Yhteydenottolomake
info@polarshift.fi
09 31575942 tai +35850 551 0282
Arkisin 9.00 - 17.00