Kaikki Jira asiantuntijapalvelut kauttamme

Starttitarjous

Uuden Confluence- tai JIRA-lisenssin oston yhteydessä tämän sivun käyttöpalveluiden ja lisäpalveluiden hinnoista -25% ensimmäisten 12 kuukauden ajalle!

Kaikki Jira asiantuntijapalvelut kauttamme

Valmennus

Jira valmennuksen tavoitteena on tarjota tietoa organisaation avainhenkilöille Jiran mahdollisuuksista.

  • Mitä meidän tulisi tietää Jirasta?
  • Miten Jiraa kannattaisi soveltaa meidän toiminnassa?
  • Mitä toimintamalleja meidän kannattaa valita?

Esikartoitus

Esikartoituksessa selvitetään mitä halutaan saavuttaa ja mitä asioita tulee huomioida (rajoitteet). Tehtyä dokumentaatiota voidaan käyttää esimerkiksi kilpailutuksessa ja sen avulla voidaan myös alustavasti rajata sisältöä.

Selvitykset ja konsultointi

Organisaatioilla on tyypillisesti käytössään useita tietojärjestelmiä. Vain osa järjestelmistä on liikkuvan henkilöstön käytettävissä ja loppuihin pääsee käsiksi toimistolta. Tietojärjestelmän valinnasta ja esimerkiksi sen sopivuudesta nykyisen infrastruktuurin kanssa on hyvä toteuttaa asiantunteva tekninen selvitys.

Mukautus

Jira on monipuolinen työkalu, jonka asiantuntijamme mukauttavat yrityksenne toimintamalleihin. Tuote tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot työnkulkujen, näkymien ja raporttien toteuttamiseen.

Ketterät menetelmät

Haluatteko käyttää projekteissanne ketteriä kehitysmenetelmiä? Jira Agile-laajennus tuo valmiit agile-mallit käyttöönne ja asiantuntijamme auttavat teitä saamaan niistä parhaan hyödyn irti.

Jiran pääsynhallinta

Edistyneen pääsynhallinnan avulla saat kaiken irti Jirasta. Haluatko ottaa organisaatiosi ulkopuolisia käyttäjiä joustavasti mukaan tai haluatko kenties hallita käyttäjiä keskitetysti olemassa olevasta hakemistosta kuten Microsoft Active Directorystä. Ratkomme pääsynhallinnan haasteet puolestasi. Toteutamme myös haastavat SAML2 ja ADFS integroinnit Jiraan.

Jira käyttöpalvelu

Polar Shift tarjoaa markkinoiden parhaan premium-käyttöpalvelun. Käyttöpalveluumme on mahdollista rakentaa vaativatkin pääsynhallinnan ratkaisut, kuten Windows-kertakirjautuminen tai HAKA-kytkentä.

Ohjelmistokehitys

Toteutamme add-oneja asiakkaiden tarpeisiin, mm. rest-rajapintoja ja autentikaattoreita. Kysy toki lisää.

Kysy lisää, pyydä esittely tai tarjous:
Yhteydenottolomake
info@polarshift.fi
09 31575942 tai +35850 551 0282
Arkisin 9.00 - 17.00