yritys

Polar Shift Oy on suomalainen työntekijöidensä omistama yritys

Tarjoamme parhaita menetelmiä ja työkaluja asiantuntijatyön koordinoimiseen ja tiimityön tehostamiseen. Yritys on perustettu vuonna 2009.

Me Polar Shift Oy:ssä uskomme, että sosiaalisen median parhaita käytäntöjä voidaan menestyksekkäästi tuoda organisaation sisäiseen käyttöön. Perusajatuksena on, että organisaatiolla on omassa sisäisessä käytössään sähköinen palvelu, joka on tarkoitettu ryhmätyön tekoon. Mielestämme ryhmätyöohjelmisto on ratkaisu nykypäivän työnteon kehittämiseen. Lisäksi uskomme, että Confluence on markkinoiden paras tuote, joka yhdistää sosiaalisen median kommunikointitavat vaativimpiinkin yritysmaailman dokumentointi- ja tiedonjakotarpeisiin - turvallisesti, helposti ja ilman kompromisseja.

Yrityksen perustajilla on laaja kokemus sähköisistä järjestelmistä, niiden hallinnoinnista, käyttöönotosta ja suunnittelusta. Kokemuksen avulla olemme etsineet kansainvälisiltä markkinoilta valmiita tuotteita, joiden avulla asiakkaamme voivat entistä helpommin tehdä hankkeita ja töitä ryhmässä.

Edellytämme edustamiltamme tuotteilta, että ne tarjoavat teknisen toimivuuden lisäksi uudenlaisia parhaita käytäntöjä (Best Practices) työntekoon. Polar Shift Oy on Atlassian Silver Solution Partner.


Yhteystietomme:

Jesse Lahtinen
Toimitusjohtaja
Polar Shift Oy
Postiosoite: PL 88, 02211 Espoo
Sähköposti: info@polarshift.fi


Kysy lisää, pyydä esittely tai tarjous:
Yhteydenottolomake
info@polarshift.fi
09 31575942 tai +35850 551 0282
Arkisin 9.00 - 17.00